Videofragmenten

Hier kun je video's bekijken en eventuel ook downloaden, we zullen deze sectie regelmatig bijwerken en zo af en toe nieuw videomateriaal plaatsen. Ik zou zeggen kom hier af en toe eens langs en neem een kijkje.

Toyota
(foto: F1news.nl) Op 17 December 2001 werd in Keulen de Toyota TF1002 gepresenteerd, F1news.nl was hier ook aanwezig. Robin Lefeber heeft het hele gebeuren gefilmd, van de film heeft hij een korte compilatie gemaakt. De presentatie die in de fabriek werd gehouden werd door 260 journalisten bezocht, Mika Salo, Alan McNish, en Ryan Briscou (die je ook kort in de film ziet) onthulden de eerste bolide van het Toyota Panasonic Racing team.

Bekijk de video, 5,4 MB, WMW formaat (video tijdelijk niet beschikbaar)

Jos Verstappen
(foto: jos-verstappen.nl) Jos Verstappen te gast bij de BBC voor het programma "They think it's all over" dat op 30 september 2001 werd uitgezonden. In het programma moeten personen geblinddoekt objecten raden, dit levert nogal eens komische taferel op, zo ook bij Jos Verstappen. Met dank aan de BBC.

Bekijk de video, 5,4 MB, WMW formaat (video tijdelijk niet beschikbaar)





Jos Verstappen
(foto: jos-verstappen.nl) Compilatie gemaakt door Robin Lefeber van Jos Verstappen die op 8 september 2001 een offici�le test uitvoert op het circuit van Zandvoort. Verstappen reed 44 ronden in wisselend droge en natte omstandigheden. Verstappen testte een nieuw differentieel, Verstappen bleef 0.4 seconden boven het ronderecord steken dat op naam staat van Luca Badoer. De Arrows AX3 was ook aanwezig en reed diverse promonenten rond waaronder, Jeroen Van Inkel, en Jos Verstappen en Enrique Bernoldi zelf. De AX3 werd bestuurd door de ontwerper van deze bolide.

Bekijk de video, 6,9 MB, ASF formaat (video tijdelijk niet beschikbaar)