Aandelenplan Wilson mislukking?

Het aandelenplan dat Justin Wilson heeft opgezet om 3 miljoen euro bij elkaar te verzamelen dreigt te mislukken. Via het aandelenplan wil Wilson de zekerheid krijgen dat hij volgend seizoen voor Minardi kan rijden.

Tot nu is er echter nog maar 175.000 euro bij elkaar verzameld, Wilson zal veel meer aandelen moeten verkopen wil hij de 3 miljoen Euro bij elkaar krijgen. Een aandeel kost 160 euro en zal in waarde stijgen als Wilson goed presteert.

De vader van Wilson, Keith Wilson, ziet de bui al hangen. Keith Wilson is bereid om zijn tankstation te verkopen, de geschatte waarde is 1,5 miljoen Euro. Mocht het nodig zijn dan wil Keith Wilson dit geld in de loopbaan van zijn zoon steken.

“We hebben tijdens mijn carrière een aantal sponsors gehad, maar niet echt grote” aldus Justin Wilson. “Het is voor ons dan ook onmogelijk om voldoende geld bijeen te krijgen via sponsoring. Een paar jaar terug zag het er ook naar uit dat we het niet zouden redden en mijn vader dacht er toen over na om het tankstation te verkopen. Nu, als alles verkeerd verloopt, zal hij dat zonder na te denken doen.”

Wilson blijft echter vol vertrouwen, vandaag liet de Brit F1News.nl nog weten er nog steeds van uit te gaan dat het aandelenplan zou slagen.

Loading