Advertentie: speciaal Verstappen model bij GPWorld

[photo1]Bij GPworld in Rijsbergen is er vanaf 9 september 2008 exclusief een schaalmodel van de “A1GP Team Netherlands – 1st win Durban” auto verkrijgbaar. Dit model is zowel in de winkel in Rijsbergen verkrijgbaar als via de website van GPworld te bestellen.

Destijds in 2006 had Jos Verstappen in de vrije trainingen de neus beschadigd waardoor Team Nederland genoodzaakt was de eerste race te starten met een zwarte ongeverfde reserveneus op de oranje bolide. Toen uiteindelijk na een mislukte inhaalpoging op de leider van de race ook deze voorvleugel zijn beste tijd had gehad, heeft het team een neus geleend bij het A1GP India team om de tweede race mee te rijden. Met deze vreemde combinatie worstelde de Nederlandse auto zich een baan door het veld waarbij na een uiterst zinderende race de eerste overwinning voor team Nederland binnen werd gesleept.

Dit model is exclusief geproduceerd door Amalgam in de schaal 1/43 voor GPworld. Als speciale uitgave is gekozen om de verpakking een oranje kleur te geven, voorzien van de adresgegevens van GPworld.
Voor meer informatie bent u van harte welkom in Rijsbergen, Sint Bavostraat 78
of scheur snel naar www.gpworld.nl !

Loading