Advertorial: GPworld komt met tweede A1GP model

In navolging van het van het door GPworld uitgebrachtte schaalmodel “Team Netherlands – 1st win Durban”, met de geleende neus van Team India is nu bij GPworld in Rijsbergen ook het “A1GP Team Netherlands 2005” model verkrijgbaar met de normale oranje neus waarmee Jos Verstappen het hele seizoen heeft gestreden. Dit model is zowel verkrijgbaar in de winkel in Rijsbergen verkrijgbaar als via de website van GPworld.

De allereerste race ooit verreden in de A1GP serie ging in 2005 van start op het circuit van Brands Hatch in Engeland. Voor Nederland werd Jos Verstappen als troefkaart door teameigenaar Jan Lammers ingezet met Jeroen Bleekemolen als reserve rijder. De A1GP serie is een wereldwijd landenkampioenschap waarbij de deelnemende auto’s racen in de kleuren van de nationale vlag waarbij de auto van het Nederlandse team het eerste seizoen opviel door de compleet oranje kleurstelling. Nog steeds spreekt het eerste seizoen van de A1GP, mede door het optreden van Jos Verstappen bij menig racefan tot de verbeelding.

Tot op heden is er nog niet eerder een model in de schaal 1/43 geproduceerd wat al jaren voor een hoop verzamelaars een leeg plekje in de vitrinekast betekent. Amalgam heeft dit schaalmodel exclusief in de schaal 1/43 voor GPworld geproduceerd. Evenals de eerdere GPworld Durban-uitvoering is gekozen voor de oranje verpakking voorzien van de adresgegevens van GPworld.

De prijs van dit schaalmodel bedraagt euro 47,50 en de oplage is 250 stuks.

Voor meer informatie bent u van harte welkom in Rijsbergen, Sint Bavostraat 78 of scheur snel naar www.gpworld.nl !