Albers botst met Fisichella

[photo1]In de tweede vrije training voor de Grand-Prix van Duitsland heeft Christijan Albers een kleine aanvaring gehad met Gaincarlo Fisichella. De Italiaan en de Nederlander kwamen met elkaar in aanraking en raakten beiden van de baan.

De auto van Albers liep schade op, de voorvleugel en de ophanging van de Minardi raakte beschadigd. Na het uitstapje stond Albers het grootste gedeelte van de training binnen.
“Het was geen groot probleem”, zo verteld Albers. “Fisichella raakte mijn voorkant en daarbij raakte de auto zwaarder beschadigd dan ik dacht. De voorvleugel kon zomaar niet vervangen worden, de ophanging aan de voorkant van de auto moest ook gerepareerd worden. Het team heeft hard gewerkt waarna ik vlak voor het einde van de training nog even de baan op kon. De auto was toen niet meer zo goed als voor de botsing.”

“Ik had vandaag gehoopt meer te kunnen rijden. Door de aanrijding met Fisichella zijn we toch tijd verloren. Hopelijk kunnen we morgen in de vrije training en kwalificatie goede zaken doen.”

Loading