Albers en Midland F1 naar Rotterdam

[photo1]Midland F1 Racing zal aanwezig zijn bij Bavaria City Racing in Rotterdam op 20 augustus 2006. Twee MF1 coureurs zullen een demo verzorgen op de straten van het centrum van Rotterdam deze zomer. Christijan Albers is al bevestigd als één van de coureurs, de naam van de tweede rijder zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Voor Midland F1 zal dit, in dit eerste jaar van hun bestaan, de eerste keer zijn dat het aan een straatdemo deelneemt. Christijan Albers heeft in de zomer van 2005 al ervaren hoe het is om deel uit te maken van dit unieke race-evenement in de havenstad.

Colin Kolles, team manager van Midland F1: “Het team is heel enthousiast om naar Nederland te komen. Christijan heeft ons verteld over de grote hoeveelheid interesse dat het evenement vorig jaar heeft gegenereerd, we kijken er naar uit om dit jaar verder te bouwen op dat succes met Christijan weer achter het stuur.”

Voormalig F1 coureur en Sporting Relations Manager van Midland F1 Johnny Herbert is ook enthousiast over Midland’s aanwezigheid tijdens Bavaria City Racing: “Straat demo’s zijn spectaculaire evenementen, vooral als ze in het centrum worden georganiseerd, in het hart van een grote stad als Rotterdam. Het geeft de mensen die normaal niet een F1 evenement kunnen bezoeken een kans om te proeven van waar alles om draait – de snelheid, de power, het geluid… Dit wordt gigantisch leuk voor iedereen die er aan mee doet. We kunnen niet wachten om de Nederlandse fans een fantastische show te bezorgen.”

Christijan Albers herinnert zich nog zijn ervaringen van de 1ste editie in 2005, “Ik heb ontzettend veel zin in het optreden voor mijn Nederlandse fans voor het 2e jaar op rij. Zoals ik iedereen in het team al heb verteld, het evenement van vorig jaar was echt ongelofelijk. Ik kijk er naar uit om ze bij Midland het enthousiasme van de Nederlanders voor motorsport te laten zien. Ik moedig iedereen aan om langs te komen en de show te bekijken – het gaat weer helemaal ‘Maximum Attack’ worden!”

Organisator Herman Vaanholt is zeer blij met de aanwezigheid van Midland F1 bij Bavaria City Racing “Het is prachtig dat het management van Midland F1 volledig achter dit evenement staat en met zo’n groot team naar Rotterdam gaat komen. Het publiek, maar ook de coureurs gingen vorig jaar uit hun dak bij de verschillende demo’s. Christijan gooide zelfs in al z’n enthousiasme z’n tienduizenden euros kostende helm in het publiek. Dat smaakt naar meer!”

Bron: Bavaria City Racing

Loading