Albers en RTL met elkaar in zee

[photo1]RTL Nederland (RTL) en Christijan Albers hebben een overeenkomst gesloten voor een partnership van drie jaar. De succesvolle Formule 1-coureur verleent exclusief zijn medewerking aan de verschillende RTL-programma’s. Bovendien wordt Albers ambassadeur voor RTL GP, het autosportplatform dat door middel van televisie en internet alle toonaangevende autosport van RTL etaleert. RTL Nederland verkreeg onlangs de rechten voor de Formule 1 voor 2007, 2008 en 2009 en had al de uitzendrechten van de A1 Grand Prix, de jonge spectaculaire raceklasse die vandaag haar seizoensopening beleeft op Circuitpark Zandvoort. Samen met de monsterlijke woestijnrally Dakar eind december, de in mei 2007 te verrijden ‘Indianapolis 500’ en de ‘24 Uur Van Le Mans’ in juni 2007, biedt RTL 7 de kijker een ongekend en bijzonder gevarieerd autosportaanbod.

Adjunct-directeur televisie Jaap Hofman is verheugd over de samenwerking: “We zijn buitengewoon content dat we gebruik kunnen maken van de expertise van deze getalenteerde Nederlandse Formule 1-coureur van Spyker, de Nederlandse Formule 1 renstal. Dat is uniek. Ik ben onder de indruk geraakt van Christijans kennis van de autosport in het algemeen en de Formule 1 in het bijzonder. Ik denk dat RTL en haar autosportfans heel veel plezier aan onze samenwerking beleven.”

Christijan Albers: “RTL is duidelijk van plan om de Formule 1 in Nederland nog populairder te maken. Niet alleen met een spectaculair nieuw tv-programma, maar ook door de inzet van Internet. Het wordt nog leuker voor de fans en het feit dat er nu een Nederlands team aan de Formule 1 deelneemt, draagt hier natuurlijk ook aan bij. Ik ben ontzettend trots op het feit dat ik ambassadeur wordt van RTL GP. Ik word zelfs betrokken bij de ontwikkeling van het programma-aanbod en verheug me ontzettend op de samenwerking.”

Christijan Albers Media

Loading