Albers in belangstelling Super Aguri F1

[photo1]De manager van Christijan Albers heeft na de Duitse Grand-Prix aan het tijdschrift Formule 1 laten weten dat Super Aguri F1 interesse heeft in zijn protege. De Japanse Formule 1 renstal zou Albers volgend jaar graag als teamgenoot van Takuma Sato in huis halen.

Naast Super Aguri F1 hebben ook BMW en Midland F1 intersse in de diensten van de Nederlander. Bij Midland F1 lijkt de coureur zeer goede papieren te hebben maar voor de andere renstallen is Albers afhankelijk van de ontwikkelingen op de transfermarkt.

Grote ontwikkelingen op de transfermarkt worden pas verwacht als Michael Schumacher in september zijn toekomst plannen bekend maakt. Daarnaast is het ook nog de vraag met wat voor motor Midland F1 volgend jaar zal rijden en met wat voor chassis Super Aguri F1 aan de start zal komen.

Super Aguri F1 zal volgend jaar met een Honda motor rijden en zal mogelijk starten met een aangepast Honda chassis van dit jaar. Midland F1 onderhandelt momenteel met Renault, Cosworth, en Mercedes over een klantenmotor voor volgend jaar.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading