Albers lonkt naar Formule 1

[photo1]Volgens de manager van Christijan Albers, Lodewijk Varrossieau, is de kans dat Christijan Albers volgend jaar Formule 1 rijdt 95%. Varrossieau zegt contact te hebben met Sauber, Jordan, en Minardi.

“Ik besef dat veel afhankelijk zal zijn of Christijan Albers de DTM-titel zal pakken of niet”, aldus Varrossieau. “Tot nu toe gaat alles naar wens. Christijan presteert goed en de afgelopen tijd hebben we enkele belangrijke sponsoren aan ons weten te binden. Jordan heeft serieuze interesse. Jordan kan zijn renstal echter ook verkopen aan een stel Arabieren en die willen dan misschien wel iets heel anders.”

Minardi en Jordan hebben reeds interesse getoond. Waarschijnlijk zal Albers na afloop van het DTM-seizoen nog testen bij Jordan. De sponsor van de Nederlander, Trust, heeft dit namelijk contractueel bedwongen bij Eddie Jordan. Volgens Varrossieau is er ook contact met Sauber. Peter Sauber zegt enkel schriftelijk contact te hebben gehad. Daarnaast zegt de Zwitser enkel een plekje vrij te hebben als Giancarlo Fisichella aan het einde van dit seizoen naar een topteam vertrekt.