Albers richt zich op Formule 1

[photo1]Christijan Albers draait volgens zijn manager Lodewijk Varossieau mee in de transfercarrousel van de Formule 1. Naast Jordan zou inmiddels ook Sauber concrete belangstelling hebben de voor de Nederlandse DTM-coureur.

“Christijan draait mee in de carrousel en heeft zijn zinnen gezet op een debuut in de Formule 1 voor komend seizoen”, aldus Lodewijk Varossieau. “Jordan is een mogelijkheid, maar ook Sauber heeft belangstelling.”

Dankzij Trust mag Christijan Albers op 15 september voor Jordan testen. Mercedes sportchef Norbert Haug zou ontstemd zijn geweest over de bekendmaking van Jordan, hij moest het nieuws namelijk uit de media vernemen.
“Haug vind het fantastisch dat een DTM-coureur gaat testen voor een Formule 1-team, hij had alleen een telefoontje van Jordan verwacht” zo vervolgd Lodewijk Varossieau.”

Christijan Albers heeft Norbert Haug inmiddels gebeld, hiermee is het misverstand uit de wereld geholpen. Een woordvoerder van Sauber wil de interesse in Albers niet bevestigen, wel heeft teambaas Peter Sauber via e-mail contact gehad met het management van Albers.

Loading