Albers voorlaatste maar tevreden

[photo1]Op het moment waar het echt telt lukte het Christijan Albers eindelijk om zijn teamgenoot snel af te zijn. Dit was ook de enige coureur die de Nederlander voor bleef want Albers eindigde als 21e en voorlaatste.

“We hebben gisteren van alles veranderd”, aldus Christijan Albers. “Het ging een stuk beter al komen we nog wel tekort. Helemaal foutloos was mijn rondje niet, ik maakte een paar kleine foutjes. Vanaf nu kunnen verder gaan werken in de goede richting.”

Volgens technisch-directeur maakte het verbeterd aërodynamische pakket van Spyker verschil maar was dit niet nog zichtbaar in de prestaties van het team:
“De laatste rij is nooit een goed resultaat maar het aërodynamische pakket heeft zeker voor verbetering gezorgd. We hebben hier als enige team vorige week niet getest en dat is een nadeel. We hebben gisteren een inhaalslag moeten maken op de andere teams. We hebben vannacht naar de data gekeken en Christijan Albers was vandaag tevreden met de auto. Sutil was minder blij met de veranderingen. We weten nu wat we moeten doen dus morgen kan het alleen maar beter gaan.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading