Alleen Force India F1 voor Sutil

[photo1]Adrian Sutil zegt geen contacten te hebben met andere Formule 1 – teams dan zijn huidige team Force India F1. De Duitser liet op de persconferentie in Bavaria City Racing weten graag de overstap te willen maken naar een topteam. Deze transfer zou volgens Sutil voor volgend seizoen nog niet mogelijk zijn.

“Ik rijd volgende jaar opnieuw voor Force India F1”, aldus Sutil. “Ik praat niet met andere teams. Ik voel me goed bij Force India F1, ik het team en zij kennen mij. Je merkt dat het team zich aan het ontwikkelen is. We krijgen steeds meer nieuwe mensen in het team en ook de ontwikkeling van de auto is nu wat beter. Maar de auto komt nog tekort ten op zichten van de rest.”

“Het klopt dat we een nieuwe versnellingsbak krijgen in Valencia, maar hier mee winnen we misschien enkele tienden. Dat is niet genoeg om het gat naar de rest van het veld te dichten, daarvoor is meer nodig. De ontwikkeling van de huidige auto is stop gezet dus we hebben uitschieters nodig als we wat willen laten zien. In het begin van het jaar waren we erg sterk, het is jammer dat we dat niet hebben kunnen vast houden.”

“Ik zie voor volgend jaar kansen. De nieuwe reglementen vragen om een andere auto en dat betekend dat iedereen vanaf de basis moet beginnen. Hier zouden wij van kunnen profiteren.”

Loading