Arrows presenteert A23

[photo1]Het Orange Arrows team heeft zijn nieuwe bolide op het circuit van Albert-Park gepresenteert. Heinz Harald Frentzen en Enrique Bernoldi verwijderden op het rechte stuk een zwart laken van de bolide. Daarna kregen de diverse media de tijd om foto’s te schieten.

Opvallend aan de bolide is dat het team dit jaar slecht 5 sponsoren kent. De internetprovider Chello is gestopt met sponsoren, 2 weken geleden maakte het software concern Trust ook al bekend per direct te stoppen met sponsoren.

Chello en Trust zijn waarschijnlijk gestopt omdat teambaas Tom Walkinshaw de Nederlander Jos Verstappen begin deze maand ontsloeg.

[photo2]Welke sponsoren Frentzen meebrengt blijft vooralsnog een raadsel, op de bolide was geen enkele nieuwe sponsor te vinden.

Arrows maakt dit seizoen gebruik van de Cosworth motor, men krijgt de beschikking over de nieuwste versie. De Cosworth is voor Arrows wel een klantmotor, naast Arrows maakt ook Sauber (Ferrari) gebruik van een klantenmotor.

Arrows is het laatste team dat zijn bolide presenteerd, men verwacht dat het team in de achterhoede van de grid te vinden is.

Loading