B.A.R bezoekt Bahrein

Nadat Jenson Button en David Richards een bezoek hebben gebracht aan Bahrein heeft men nu ook een bezoek gebracht aan Bahrein. In Bahrein werkt men momenteel aan de totstandkoming van een circuit, over 6 maanden zal hierop een Grand-Prix worden verreden.

Het circuit zal tribunes krijgen waarop 70.000 fans plaats kunnen nemen, tevens is er een acht verdiepingen hoge VIP-toren waaruit de VIP’s het circuit kunnen overzien. Tevens zal Bahrein gaan beschikken over het modernste pitcomplex ter wereld. Jenson Button en David Richards zijn enorm onder de indruk van het gehele project.

“Het is 25 jaar geleden dat ik in Bahrein was, er is echt zoveel veranderd”, aldus David Richards. “Het is echt enorm om te zien hoe vanuit de woestijn een modern circuit wordt gebouwd. Zo midden in de woestijn ligt een prachtig circuit met bijhorende faciliteiten. Ik weet zeker dat dit een groot succes wordt voor de Formule 1.”

Button zal volgende week nog een bezoek brengen aan het circuit. B.A.R heeft in de regio ook gesproken met diverse bedrijven die geïnteresseerd zijn in sponsoring van het team.