B.A.R bezoekt China

Na de voor B.A.R succesvol verlopen Grand-Prix van Japan heeft het team een bezoek gebracht aan China. Jenson Button en teambaas David Richards bezochten samen het circuit van Sjanghai, de stad Peking, en sponsor SINA.

Op een persconferentie bij SINA onthulde Jenson Button de Chinese website van het team. Voor de belangstellenden, deze is te vinden op www.BARf1.com.cn. Op deze website vindt men alles over het team in het Chinees, op deze manier wil B.A.R Chinese fans aan zich binden.

Daarna bezochten Richards en Button het nieuwe circuit van Sjanghai. Dit circuit is nog in aanbouw, volgend jaar zal er een Grand-Prix worden verreden. Beide heren bekeken de hoofdtribune en kregen een rondleiding rondom het circuit. Button was onder de indruk en liet weten dat het een redelijk snelle baan zou worden met veel mogelijkheden om elkaar te passeren.

Ter afsluiting bracht Button nog een bezoek aan Peking waar hij een fotoshoot had met Miss China van 2003. Met het bezoek hoopt B.A.R nog meer Chinese sponsoren en fans te interesseren. Minardi en Jordan brachten eerder al een bezoek aan China.

Terug in Engeland vierden alle medewerkers van het team, de coureurs, en het management overigens een klein feestje. De doelstellingen voor 2003 waren gehaald en dit werd gevierd met een glas champagne voordat men weer aan het werk moest voor de nieuwe BAR006.

Loading