Beide Saubers crashen

[photo1]Sauber coureur Felipe Massa eindigde als achtste tijdens de eerste vrije training, teamgenoot Nick Heidfeld kwam tot een zeventiende tijd.

“Massa maakte veel progressie” aldus teambaas Peter Sauber. “De slechte omstandigheden op de baan zorgde ervoor dat Massa van de baan schoof. Heidfeld was niet tevreden met de balans van de Sauber, we hopen de bolides vannacht te verbeteren.”

“De balans was erg slecht” aldus Nick Heidfeld. “Toen ik nieuwe banden kreeg werden de problemen alleen maar erger, er onstond zelfs onderstuur. In de tweede sessie ging ik te hoog over een kerbstone, ik kwam op het stoffige stuk van het circuit en spinde van de baan. De bolides kwam in de vangrail tot stilstand.”

“Ik hou van deze baan, maar vanmorgen was het heel erg stoffig” aldus Felipe Massa. “Veel coureurs verlieten de baan, helaas hoorde ik daar ook bij. Ik maakte een klein foutje wat grote gevolgen had. De auto ging goed, ik ging steeds harder. Maar net zoals Heidfeld kwam op het stoffige gedeelte van de baan en kwam in de vangrail tot stilstand.

Loading