Bernoldi laat van zich horen

[photo1]Het is alweer een tijdje stil rondom Enrique Bernoldi. De Braziliaanse Arrows coureur kwam sinds de Grand-Prix van Duitsland niet meer in actie, sindsdien hebben we niets meer van hem vernomen.

Bernoldi heeft zich teruggetrokken met zijn 19-jarige vriendin Jelena Dokic. Proftennisster Dokic heeft geregeld ruzie met haar vader. Bernoldi heeft het eveneens ook regelmatig aan de stok met vader Dokic, een ruzie tussen Enrique Bernoldi en de vader van Dokic is nu uit de hand gelopen.

Zo erg dat Jelena Dokic de directie van het tennistoernooi van Linz heeft gevraagd om een stadionverbod uit te schrijven voor haar beide ouders.

Vader Dokic brengt haar dochter overigens regelmatig in de problemen. In 2000 tijdens de US Open werd vader Dokic weggestuurd omdat hij ruzie had met een verkoper over de prijs van een broodje zalm.

[photo2]Enkele maanden geleden nog beschuldigde vader Dokic diverse mensen ten onrechte van manipulatie. Dokic en Bernoldi hebben er nu dus schoon genoeg van en hebben een stadionverbod aangevraagd.

Het is overigens nog maar de vraag of we Enrique Bernoldi nog ooit in de Formule 1 terugzien. Bernoldi wordt met geen enkel team in verband gebracht.

Loading