Bernoldi test A23 op Silverstone

Enrique Bernoldi heeft vandaag niet gereden zoals de FIA meldde, Bernoldi zal volgens een woordvoerder van Arrows aan het eind van de week in actie komen. Arrows zal dan op het circuit van Silverstone rijden, Verstappen zal daar niet in actie komen.

Die week erop zal Arrows deelnemen aan de testsessie in Valencia, daar nemen dan bijna alle teams aan een testsessie deel. Arrows heeft nog niet bekend gemaakt welke coureurs in Valencia in actie komen, Verstappen houdt nog altijd vol dat hij volgende week in Valencia achter het stuur zit.

Frentzen heeft echter tegenover diverse Duitse kranten verklaard met Arrows in gesprek te zijn en het beste er van te hopen. Het team van Arrows heeft de positie van de Nederlander nog steeds niet vastgesteld, in de paddock in Barcelona hebben monteurs van diverse teams het Arrows team inmiddels de bijnaam “shit of Formula 1” gegeven.

Volgende week zal er dus waarschijnlijk meer bekend worden, het is te hopen voor de Verstappen fans dat Verstappen dan inderdaad achter het stuur zit.

Loading