BMW wil contract Ralf Schumacher verlengen

[photo1]Mario Theissen, Motorsport directeur bij BMW, wil dat Ralf Schumacher bij Williams blijft. Theissen wil continuïteit bij Williams, daarom wil de Duitser dat BMW Williams F1 het contract met Ralf Schumacher verlengt.

“De continuïteit binnen in ons team is zeer belangrijk” aldus Mario Theissen. “We willen met dezelfde coureurs werken, ze kennen het chassis, de motor, en het team. Ik denk dat Williams beide coureurs moeten houden, Ralf Schumacher, en Juan Pablo Montoya.”

Ralf Schumacher heeft een contract tot 2004 met het team van Frank Williams. Willi Weber, manager van Schumacher, is momenteel in onderhandeling met Frank Williams om het contract te verlengen.

“Ik wil dat het contract met Ralf Schumacher met twee jaar wordt verlengd (tot 2006)” aldus Willi Weber. “Natuurlijk, Frank Williams beslist. Als Williams besluit om voor een andere coureur te kiezen, dan zoek ik een ander team voor Schumacher. Misschien is McLaren een optie, Toyota heeft ook een mooi toekomst voor zich liggen.”

Loading