Bourdais geprikkelt

Scuderia Toro Rosso coureur Sebastian Bourdais reageerde vanmorgen geprikkelt op diverse vragen van journalisten. Volgens het geruchtencircuit zou de Fransman dit weekend mogelijk zijn laatste race rijden voor Toro Rosso.

“Ik weet van niets”, aldus Bourdais in de paddock. “Kijk als jullie alleen maar over mijn mogelijke vertrek praten dan heb ik verder niets tegen jullie te zeggen. Is dat duidelijk voor iedereen? Ik ben op de Nurburgring, er is hier een race, en dat is het enige dat telt. Sinds vanochtend heb ik alle camera’s op me gericht, ik voel me een beest.”

Bourdais kwam naar de Formule 1 na een zeer succesvolle loopbaan in Amerika. Tot op heden stelt de Fransman echter teleur en is hij geen schim van de dominante coureur in de Champcar series.

“Dit gerucht gaat al 1,5 jaar rond (Bourdais rijdt 1,5 jaar Formule 1 red.). Het komt elke keer weer terug, elke race zou mijn laatste zijn. Ik kan alleen maar zeggen dat er bij Toro Rosso niets veranderd is sinds het begin van het seizoen. Niemand heeft iets tegen me gezegd.”