Bourdais of Verstappen?

[photo1]Het Orange Arrows team maakt momenteel zijn keuze over de coureur die Heinz Harald Frentzen gaat vervangen.

Fransman Sebastian Bourdais en Jos Verstappen lijken de beste papieren te hebben. Beide coureurs hebben bevestigd dat ze met Arrows in gesprek zijn.

Verstappen verblijft momentel in het Portugese Braga, daar zal hij komend weekend met zijn kartteam actief zijn. Op het circuit van Braga zal de derde ronde voor het wereldkampioenschap karting worden verreden. Verstappen zal de motoren voor zijn twee coureurs preparen. Onze columnist Carlo Van Dam zal daar overigens ook in actie komen.

“We praten met Walkinshaw” aldus Rothengatter. “We hebben nog niets besloten, we bekijken momenteel naar de verschillende opties. Maar als we iets kunnen regelen met Arrows, waarom zouden we dan niet akkoord gaan?”

Fransman Sebastian Bourdais rijdt momenteel in het Formule 3000 kampioenschap, na 3 jaar Formule 3000 lijkt hij eindelijk een goede kans te maken om het kampioenschap op zijn naam te kunnen schrijven.

Bourdias wil zijn Formule 1 kans met beide handen pakken, zijn manager die tevens zijn teambaas is denkt daar anders over. David Sears vind dat Bourdais eerst het Formule 3000 moet veilig stellen, dan komen de aanbiedingen volgens hem vanzelf.

Arrows heeft Bourdias nog een test beloofd, volgende maand zal hij ook voor Renault testen. Bourdais heeft niet veel sponsorgeld, hij word enkel gesteund door de Franse autosportbond.

Loading