Bruno Senna bevestigt bij Campos Meta 1

Bruno Senna is vanmorgen bevestigt bij het Campos Meta 1-team. De Braziliaan liet afgelopen vrijdag al weten een contract te hebben getekend voor 2010, en het blijkt dus bij het debuteerde Spaanse team te zijn.

Het team is in de wolken met Senna. “We zijn enorm blij om de naam Senna terug in de Formule 1 te brengen. We willen niet alleen het eerste Spaanse Formule 1-team zijn, maar een Iberisch-Amerikaans Formule 1-team. Het wereldkampioenschap voetbal van 2014, de Olympische Spelen van 2016 en drie Braziliaanse Formule 1-coureurs: het is duidelijk dat Brazilië de weg omhoog heeft gevonden.”

Senna meldt er zelf over: “Ik ben blij dat mijn droom nu eindelijk uitkomt. Het is nu tijd om doelen te gaan stellen. Het project van Campot Meta 1 wordt een succesvol project zowel buiten en op de baan.”

Wie de teamgenoot wordt van Senna is nog niet duidelijk. De naam van Pedro de la Rosa wordt nog steeds veelvoudig genoemd. Maar ook de naam van Piquet, die eerder dit seizoen werd ontslagen bij Renault, wordt steeds vaker genoemd.

(RvR)