Christijan Albers en manager uit elkaar

[photo1]Christijan Albers en zijn management, het bedrijf GR8 Industries uit Breda, hebben in goede overleg besloten uit elkaar te gaan. GR8 Industries is het bedrijf van Lodewijk Varossieau. Varossieau was sinds 6,5 jaar de manager van Albers.

“We zijn ongelofelijk trots op alles wat we samen met Christijan Albers hebben bereikt”, aldus Lodewijk Varossieau in het persbericht. “Zowel sportief als commercieel. Met zeer veel plezier hebben we hem in de afgelopen 6,5 jaar begeleid. Er is een einde gekomen aan een lange intensieve samenwerking. We hebben het maximale uit de relatie gehaald. Hopelijk kan een nieuw management Christijan helpen met de volgende en misschien wel belangrijkste stap in zijn carrière. Zonder sponsors naar een F1 topteam, waar hij races kan winnen.”

“Christijan is een erg groot talent en wij zijn ervan overtuigd dat hij één van de allerbeste coureurs van dit moment is. Wij hopen dat hij voor Spyker de eerste punten gaat veroveren en dat hij volgend jaar de kans krijgt om in een Formule 1 auto te rijden waarmee hij op het podium kan komen. Als Christijan zich voor 100% focust, dan lukt dit hem zeker. Samen met Christijan hebben wij geweldige prestaties geleverd. Christijan zit al 3 jaar in de F1 en qua sponsoring en merchandisingverkopen is hij de meest succesvolle Nederlandse coureur ooit. Ook 2007 is wat dat betreft een topjaar. Het CA merk is zeer succesvol en wij zijn blij dat wij dit hebben mogen ontwikkelen vanaf het begin. Wij wensen Christijan namens alle collega’s van GR8 Industries alle succes voor de toekomst toe.”

GR8 Industries tot aan het einde van dit jaar verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe sponsor van Christijan Albers. Daarnaast blijft het bedrijf ook intensief betrokken bij sponsoring en marketing van het Spyker F1 Team. GR8 Industries ondertekende onlangs een 5-jarig contract met Spyker.

GR8 Industries in het persbericht weten in de nabije toekomst weer een Formule 1 coureur te willen managen. Naast Spyker is GR8 Industries sinds enige tijd betrokken bij de carrière van A1GP en Euro Formule 3 coureur Renger van der Zande. Daarnaast werkt het bedrijf uit Breda voor het Bavaria city racing en werkte het in het verleden voor Parijs – Daker teams.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading