Contract Hamilton verlengd met 5 jaar

[photo1]Mclaren coureur Lewis Hamilton heeft zijn handtekening gezet onder een contract van Mclaren. De Engelsman tekende 5 jaar bij bij het team van Ron Dennis en zal daarmee tot en met 2012 in de Mclaren zitten.

“Het is fantastisch dat Mclaren mijn contract heeft verlengd tot 2012. Vorig jaar was m’n eerste jaar in de Formule 1 terwijl ik al sinds 1998 aan Mclaren verbonden ben en wil dat graag blijven tot het einde van m’n carriere. Ik zit in het juiste team om mee te strijden voor de overwinningen en de rijders en constucteurstitel. Er gaat veel veranderen in de toekomst maar ik heb er 100% vertrouwen in dat het goedkomt. De eerste van die uitdagingen is het 2008 seizoen. Ik geniet ervan om in de buurt te werken van Heikki (Kovalainen), Pedro (De La Rosa) en Gary (Paffett) en als team kunnen we zoveel mogelijk doen om de MP4-23 te verbeteren.We hebben nog 57 dagen totdat de lichten uit gaan in Melbourne en we zijn gemotiveerd genoeg om het seizoen aan te vangen met een goeie wagen.” Aldus Lewis Hamilton.

Hamilton debuteerde vorig jaar op magistrale wijze in de Formule 1 door zijn 1e 9 races op het podium te eindigen en er zelfs 2 van te winnen. Hamilton eindigde gelijkstand met voormalig teamgenoot Fernando Alonso maar werd geklasseerd als vice wereldkampioen. Iets wat nog een debutant is gelukt.

Edwin Scholten
F1News.nl

Loading