Coronel moet wachten op Minardi test

[photo1]Tom Coronel zal pas in het tweede deel van dit jaar voor de Formule 1 renstal van Minardi mogen testen. Aanvankelijk zou Coronel in mei voor het team van Paul Stoddart gaan testen.

“Het klopt inderdaad dat Tom Coronel in het tweede gedeelte van dit jaar voor ons zal testen”, aldus Paul Stoddart. “De test vindt plaats op verzoek van onze hoofdsponsor Wilux. Ik ken Coronel al jaren, het is een hele aardige jongen. Het is leuk voor hem dat hij weer eens in een Formule 1 auto kan rijden.”

Coronel testte in 1999 eenmalig voor het toenmalige Arrows team op het circuit van Barcelona. Sinds die tijd heeft de Nederlander nog nauwelijks in de Formule wagens gereden.

“We weten nog niet precies wanneer de test zal plaats vinden”, zo vervolgd Paul Stoddart. “Misschien gebeurd dit na de Grand-Prix van Canada, anders zal het waarschijnlijk voor of na de Amerikaanse Grand-Prix plaats vinden.”

Coronel zal dus nog even moeten wachten op zijn beloofde Formule 1 test. Inmiddels is de Nederlander echter druk in de weer met de voorbereidingen op de 24 uur van Le Mans. Coronel zal dan voor Racing for Holland in actie komen.

Loading