Coulthard bezorgd over ontwikkeling Red-Bull

[photo1]David Coulthard is enigzins bezorgd over de progressie Red-Bull dit jaar tegenover andere teams zal boeken. Red-Bull zal in Bahrein met dezelfde auto rijden waarmee het de eerste twee Grand-Prix reed, enkele andere teams zullen een verbeterde versie meenemen.

“Tot nu toe hebben we het uitstekend gedaan”, aldus David Coulthard. “De auto is erg goed en het team is echt een team. Ik maak me wel wat zorgen over de ontwikkelingen van het team. Wij moeten het de komende Grand-Prix nog met hetzelfde materiaal doen, enkele van onze naaste concurrenten komen met verbeteringen. Het is nu de uitdaging om het ontwikkelingstempo van onze naaste concurrenten bij te benen.”

De eerste verbetering die Coulthard krijgt zal tijdens de Grand-Prix van Canada of Amerika zijn. Red-Bull een verbeterde motor van Cosworth krijgen, deze motor zal naar verwachting 30 paardenkrachten meer hebben. Overigens is Red-Bull niet het enige team zijn die deze verbeterde motor krijgt. Het team van Minardi zal deze motor ook in juni ontvangen.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading