Formule 1

Daar moet op gedronken worden! Williams en Jenson Button lanceren premium blended whisky

Uitgegeven door Raoul Pasveer • 16 april 2024 03:08

Williams Racing en Coachbuilt Whisky, een premium blended whisky, mede opgericht door F1-wereldkampioen 2009 en Williams Racing Brand Ambassador Jenson Button, kondigen een dynamisch licentiepartnerschap aan.

Williams Racing en Coachbuilt Whisky

Deze samenwerking brengt twee innovators in hun respectievelijke domeinen samen, waarbij de expertise van Williams Racing op het gebied van motorsporttechniek wordt gecombineerd met de passie voor precisie en vakmanschap belichaamd door Coachbuilt.

De alliantie zal een aantal whisky's in beperkte oplage produceren die een eerbetoon zijn aan het rijke erfgoed van Williams Racing en de huidige reis van het team weerspiegelen om terug te keren naar de voorkant van de grid. Het zal ook de lange en voorspoedige relatie vieren tussen Williams en Jenson, die begon in 2000 toen het team hem zijn doorbraakmogelijkheid in de Formule 1 bood.

Naast de speciale edities zal het licentiepartnerschap ervoor zorgen dat, naast merchandiselijnen en andere activiteiten, de kerneditie van Coachbuilt worden geschonken op Williams-evenementen en in de paddock.

Paul Asencio, Chief Revenue Officer van Williams Racing: “We kijken ernaar uit om samen met Coachbuilt Whiskey een reeks producten en ervaringen te creëren die de erfenis van Williams Racing eren. Coachbuilt heeft in de korte tijd sinds hun lancering echt een vliegende start gemaakt in de whiskysector en het is een spannend moment om onze relatie met onze merkambassadeur Jenson Button te kunnen voortzetten.”

Jenson Button, mede-oprichter van Coachbuilt Whiskey en Williams Racing Brand Ambassador: “We hebben Coachbuilt in 2021 gelanceerd en, zoals bij elk bedrijf, start je met plannen en grootse ambities die je nastreeft om te verwezenlijken. Om samen te werken met Williams Racing terwijl we pas onze derde verjaardag vieren, is heel bijzonder en ik zou niet trotser kunnen zijn. Om te werken met een team dat zo rijk is aan erfgoed en dat zoveel mijlpaalmomenten heeft gekend, betekent zoveel en we zijn blij om een partnerschap aan te gaan waarbij we drank gaan creëren om enkele van de meest bijzondere momenten in de geschiedenis van Williams Racing te eren.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS