Damon Hill keert niet terug

[photo1]Damon Hill zal komend weekend achter het stuur kruipen van een Minardi two-seater. Hill zal geld inzamelen voor kinderen met het syndroom van down.

“Ik zal in de Minardi two-seater stappen maar ik keer zeker niet terug” aldus Damon Hill. “Ik heb mijn tijd gehad, ik mis het racen helemaal niet. Toch ben ik blij dat ik weer mag rijden, ik hoop dat we veel geld kunnen inzamelen.”

“Mijn eerst zoon Oliver is geboren met het syndroom van down. Het is dus heel dichtbij me, Oliver heeft een prachtig leven. Hij geniet van het leven en is erg belangrijk voor onze familie.”

[photo2]”Ook zal ik geld inzamelen voor het fonds van profesor Sid Watkins. Ik ben een goede vriend van Watkins, Watkins werkt niet allen in de Formule 1 maar voert ook medisch onderzoek uit. Ik vind dit erg belangrijk, dit is werk wat iedereen aangaat”.”

“Ik ben alweer begonnen met trainen, ik eet nu geen chocolade koekjes meer. Het is erg lang geleden dat ik een Formule 1 bolide heb gereden (1999 red.). Ik voor me bevoorrecht omdat ik in 1996 de wereldtitel heb mogen behalen, het Formule 1 hoofdstuk is echter definitief gesloten.”

Naast Damon Hill stappen ook Paul Stoddart, Christijan Albers, Giorgo Pantano, Alex Yoong, Justin Wilson, David Saelens, Mark Webber, en Bryan Herta in de Minardi two-seater. Nederlander Jos Verstappen bedankte voor de eer.
[photo3]

Loading