David Hart Vastgroed Groep nieuwe sponsor Albers

[photo1]David Hart Vastgoed Groep is officieel sponsor geworden van Christijan Albers. Het gaat om een 3-jarige deal, waarbij DHVG.NL tijdens alle races en op de helm van Christijan Albers zal staan. Bovendien zal David Hart Vastgoed Groep het medium Formule 1 gaan inzetten voor relatiemarketing. Op de auto waar Christijan Albers in rijdt tijdens de demo bij Bavaria Cityracing zal het logo van David Hart Vastgoed Groep tevens prominent op de voorvleugel te zien zijn.

David Hart: “Ik ben ondernemer pur sang en racefan in hart en nieren. Wat Christijan tot nu toe heeft bereikt vind ik geweldig en daarom wil ik hem vanaf nu gaan steunen op weg naar de top. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij het talent en karakter heeft om de top te halen. Daarom wil ik mijn bedrijf graag met hem en zijn achterban associeren.”

Christijan Albers: “Ik ken David al erg lang en hij is zelf een goede coureur. Daarom ben ik er extra trots op dat hij mij heeft uitgekozen voor zijn sponsoring in de komende jaren. David Hart Vastgoed Groep is een indrukwekkend bedrijf met grote belangen in de Rotterdamse haven. Ik vind het geweldig om dit bedrijf in Nederland en de rest van de wereld te promoten”.

Lodewijk Varossieau, manager van Christijan Albers: “Timing is everything. Zo net voor Bavaria Cityracing is een geweldig moment om zo’n mooie nieuwe Rotterdamse sponsor bekend te mogen maken. Nederlands onroerend goed was nog niet vertegenwoordigd binnen de partners van Christijan en wij zijn trots dat we nu David Hart Vastgoed Groep als nieuwe sponsor kunnen aankondigen. Ook business-to-business bedrijven ontdekken nu in Nederland de kracht van F1. David Hart Vastgoed Groep is een zeer ambitieus bedrijf dat inmiddels een indrukwekkend palmares heeft. Bovendien heeft David Hart zelf zijn hele leven geraced, dus hij kent de wereld en kansen als geen ander. Dat maakt het extra bijzonder dat hij heeft gekozen voor onze propositie en samenwerking met de andere partners van Christijan.Wij zijn ongelofelijk blij met dit vertrouwen en gaan er zeker een succes van maken.”

F1News.nl

Loading