Davidson wil in Formule 1 blijven

[photo1]Anthony Davidson zit sinds enkele weken werkloos thuis nadat zijn team, Super Aguri F1, op de fles ging. Deze week was de 29-jarige Brit weer voor even terug in de Formule 1, Davidson mocht één dag voor Honda F1 testen.

“Het voelde goed weer eens te rijden”, aldus Davidson. “Het is erg frustrerend niet te kunnen rijden en de Grand-Prix op televisie te moeten zien. Het is goed weer voor even terug te zijn.”

“Dit is een hele slechte tijd van het jaar om naar een racestoeltje te zoeken, zeker in de Formule 1. Maar dat is wel de klasse waar ik de komende jaren actief wil blijven. Ik voel dat ik daar thuis hoor. Ik mijn stijl volledig aangepast aan deze auto’s, het is mijn werk. Ik ben nog niet klaar met Formule 1 en ik geloof dat ik een stoeltje in deze klasse verdien. We zullen moeten afwachten om te zien wat er allemaal mogelijk is.”

De test van Davidson bij Honda was voorlopig eenmalig. Honda heeft Alexander Wurz in dienst als vaste testcoureur, deze kon deze week echter niet testen omdat hij voor Peugeot deelneemt aan de 24 uur van Le Mans.

De teambaas van Renault, Flavio Briatore, liet vorige maand weten wel interesse te hebben in Davidson. Mogelijk kan Davidson bij Renault in aanmerking komen voor een teststoeltje.

Loading