De la Rosa test voor Force India

[photo1]Pedro de la Rosa was vandaag een opvallende verschijning in Barcelona. De 37-jarige Spanjaard testte gisteren nog voor McLaren maar stapte vandaag plots in de Force India F1 bolide.

Ik test vandaag en morgen voor Force India, aldus De la Rosa. Hier moet ik McLaren voor bedanken, voorlopig zijn het twee testdagen en moeten daar geen conclusies aan verbonden worden. Ik sta gewoon onder contract bij McLaren. Ik wil er verder niets over zeggen. Ik heb niets te winnen maar ook niets te verliezen. Tot nu toe heeft niemand me iets toegezegd

De Spaanse pers is er al zeker van, De la Rosa racet volgend jaar voor Force India F1. Op voorspraak van McLaren zou De la Rosa Giancarlo Fisichella gaan vervangen. Tot op heden laat het team van Force India F1 niet los maar is het wel opvallend dat Adrian Sutil en Pedro de la Rosa wel testen en Giancarlo Fisichella niet.

Adrian Sutil was vandaag wel de snellere van de twee Force India F1 coureurs, de Duitser bleef De la Rosa met bijna 1,5 seconde voor.

PG

Loading