De leukste manier om een weddenschap te houden




Zolang als de mens bestaat, zolang zullen weddenschappen waarschijnlijk ook bestaan. We kunnen dat natuurlijk niet achterhalen, omdat destijds nog niets werd vastgelegd. De eerste weddenschappen waarvan daadwerkelijk bewijs is gevonden, dateren uit de tijd van de Griekse stadstaten. We weten dus in elk geval zeker dat men zich hiermee ruim tweeduizend jaar geleden al bezig hield. Anno 2021 komen er weer tal van leuke nieuwe mogelijkheden bij.

Legaal online wedden
Met de wijziging van de wet op de kansspelen is de deur geopend voor het legaal aanbieden van kansspelen op internet. Dat wil zeggen dat elk bedrijf met een licentie dit najaar het afsluiten van weddenschappen legaal op het internet aan de Nederlandse consument kan gaan aanbieden. Aangenomen wordt dat veel gevestigde namen uit het buitenland, zoals het op Malta gevestigde Netbet, een licentie zullen aanvragen voor de Nederlandse markt. In dit artikel lees je meer over hetgeen je van dit bedrijf mag verwachten. Insiders zijn in elk geval bijzonder enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen binnen de branche.

 Waarom sluiten we weddenschappen af?
De mens is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om zichzelf te vermaken. Wanneer we een aangename bezigheid hebben gevonden, geeft ons dat een positief gevoel. Het is een belangrijke factor in ons leven om zin en inhoud aan onze dagen te geven. Dat willen we bij voorkeur op een plezierige manier doen. Spelletjes spelen is een goed voorbeeld van een aangenaam tijdverdrijf. En dan is feitelijk waarover we het hebben, als we geld inzetten op een bepaalde voorspelling. Het is de kunst om dingen zo goed mogelijk te voorspellen, want dan kun je er in financiële zin ook nog eens op vooruit gaan. Dat levert vervolgens weer extra gelukhormonen. Je voelt je dus nog beter!

 Waarop wedden we zoal?
De oude Grieken waren fervente sporters en sloten op de afloop van zo’n wedstrijd weddenschappen af. Dat wordt tegenwoordig nog steeds gedaan. Sterker nog, het neemt in populariteit zelfs steeds verder toe. Dat is logisch, want sport is een vorm van vermaak en een gokje wagen is dat ook. Het is natuurlijk mooi om de verrichtingen van je favoriete sporter of sportclub op de voet te volgen. Niet voor niets zitten de stadions regelmatig bomvol en worden tv-programma’s met belangrijke sportevenementen massaal bekeken. Hoe leuk is het dan als je er bovendien nog wat geld aan kunt overhouden ook

Loading