De nieuwe McLaren livery?

[photo1]De Spaanse krant Marca claimt een wereldwijde primeur te hebben. De krant heeft namelijk de hand weten te leggen op een foto (zie foto rechts) van de McLaren MP4-21 met daarin Pedro de la Rosa. De McLaren zou in de nieuwe livery voor volgend seizoen gespoten zijn.

De foto zou onlangs gemaakt zijn tijdens een geheime test op het Spaanse Jerez waar Lewis Hamilton en Pedro de la Rosa in actie kwamen. Dit voedt de geruchten dat er een shoot-out tussen beide coureurs zou hebben plaats gevonden. Volgens McLaren heeft de test echter plaats gevonden voor promotiemateriaal voor Vodafone.

In het design van McLaren komt de nieuwe hoofdsponsor Vodafone nadrukkelijk naar voren. De rode kleur van de telecom gigant is prominter aanwezig op de metallic grijze basiskleur.

Een woordvoerder van McLaren reageerde als volgt op het krantenbericht met bijhorende foto:
“Er heeft geen shout-out plaats gevonden voor het tweede stoeltje tussen Lewis Hamilton en Pedro de la Rosa. Wij benadrukken met klem dat dit ook niet zal gebeuren. Voor het einde van het jaar zal McLaren de naam van de tweede coureur wereldkundig maken.”

“Het design waarin gereden is maakt deel uit van de doorlopende evaluatie van het McLaren imago. Half januari in Valencia zal het nieuwe imago van ons team tijdens een perspresentatie worden onthuld.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading