De toekomst van Michael Schumacher

[photo1]De Duitse bank Deutsche Vermögensberatung AG heeft haar contract met Michael Schumacher tot 2010 verlengd. De logo’s van de bank zijn al enkele jaren prominent aanwezig op de cap van de Ferrari coureur.

Dit betekend niet dat Schumacher tot 2010 Grand-Prix zal rijden.
“Zo moet je dit niet zien”, aldus Schumacher. “We zijn meer vrienden dan zakenpartners. Het is niet meer dan logisch dat het contract verlengd is.”

Inmiddels wordt er in de Duitse pers wel gespeculeerd over de toekomst van Schumacher in de Formule 1. Volgens enkele boulevardbladen zou de Duitser zijn helm aan het einde van dit jaar aan de wilgen hangen.
“Niets van waar”, aldus manager Willi Weber. “Schumacher heeft tot eind 2006 een contract met Ferrari, dit contract zal hij sowieso uitdienen. In maart 2006 zal Michael zijn toekomstplannen bekend maken, dan weten we of hij ook in 2007 nog Formule 1 zal rijden.”

Weber die de Duitser in 1991 bij Jordan in de Formule 1 bracht onderhandeld met Ferrari over het salaris dat Schumacher volgend jaar zal ontvangen. Naar verluidt ontvang Schumacher in 2006 meer dan 50 miljoen Euro, daarmee zou hij volgend jaar de best betaalde sporter ter wereld zijn.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading