F1 Nieuws

Deze updates hebben de F1-teams mee voor de Grand Prix van China

Deze updates hebben de F1-teams mee voor de Grand Prix van China

19 april - 05:19

Voor de Grand Prix van China zijn er vijf teams die updates hebben meegenomen. Red Bull Racing heeft dit weekend geen updates mee voor Max Verstappen en Sergio Perez, terwijl Haas de grootste stap hoopt te zetten dit weekend.

Voorafgaand aan een raceweekend presenteert de FIA een lijst met updates die zijn doorgegeven door de teams. Voor de Chinese Grand Prix zijn er vijf teams die geen vernieuwingen hebben meegenomen. Dat zijn Red Bull Racing, Ferrari, McLaren, Aston Martin en Stake. De andere vijf teams hebben wel nieuwe onderdelen mee.

Mercedes heeft een kleine vin achter de Halo geplaatst om de luchtstroom achter de Halo te verbeteren. Ook Williams heeft het gebied rondom de Halo aangepakt. Williams heeft juist de voorkant aangepakt. Visa Cash App RB heeft het gebied rondom de hoofdsteun van de coureur voorzien van een nieuwe vorm.

De meeste updates zijn er voor Alpine en Haas. Alpine heeft drie updates mee, allemaal gericht om de vloer te verbeteren. Haas heeft vijf verschillende nieuwe onderdelen mee. Het Amerikaanse team had vorig jaar nauwelijks updates en presenteert nu al vroeg in het seizoen een compleet nieuw pakket met onder andere een nieuwe vloer en een smallere structuur rondom de spiegels.

Alle updates van de F1-teams in China