Red Bull Content Pool

F1 Nieuws

Dit is de gloednieuwe livery van VCARB voor de Grand Prix van Miami!

Dit is de gloednieuwe livery van VCARB voor de Grand Prix van Miami!

2 mei - 09:20
8

Visa Cash App RB, vaak afgekort tot VCARB, heeft de livery bekendgemaakt waarmee de constructeur voor de dag gaat komen in Miami dit weekend. De wagen van Daniel Ricciardo en Yuki Tsunoda heeft speciaal voor dit weekend meer tropische kleuren gekregen. Een groot gedeelte van de blauwe kleur heeft plaats moeten maken voor bijvoorbeeld roze en oranje.

VCARB brengt nieuwe livery voor de GP van Miami

Eerder zagen we al dat Ferrari ook wat aanpassingen heeft gedaan in de kleurenstelling van de wagen voor Miami, maar ook VCARB brengt dus nu een speciale livery naar buiten. Chameleon Card, zo heet de livery van VCARB voor de Grand Prix van Miami. De CEO van het VCARB-team, Peter Bayer, is trots op de livery waar zijn raceteam dit sprintweekend mee verschijnt.

“De kleurstelling van Visa Cash App RB's Chameleon Card is het perfecte kleurenschema voor onze eerste race in de VS. Sinds de lancering van het team in Las Vegas in februari hebben we een aantal grote stappen voorwaarts gezet en nemen we fans mee op een spannende nieuwe reis. Dat verlangen om vooruit te komen en contact te maken delen we met Visa en Cash App, die mensen samenbrengen in de sport door middel van ervaringen die met niets te vergelijken zijn”, legt Bayer uit.

“Deze ongelooflijke livery en de gebeurtenissen rondom de lancering hier in Miami tonen hun betrokkenheid bij het team en de F1, en we kunnen niet wachten om de Chameleon VCARB01 dit weekend in actie te zien.”

Dit is de livery van VCARB voor de Grand Prix van Miami

 

Bron: Red Bull Content Pool