Dominguez slaat aanbod Jordan af

Mario Dominguez heeft het aanbod van Jordan/Midland afgeslagen om reserverijder te worden bij het team komend seizoen. De kans dat Dominguez volgend jaar aan de start zal staan bij de Grand Prix’ acht hij groot.

“Ik heb een aanbod van Midland gekregen om de derde coureur van Jordan te worden in 2005, waarbij het niet nodig was om geld mee te brengen. Ik heb dit aanbod echter afgeslagen omdat ik een contract heb met HVM in de Champ Car voor 2005. Dit contract heb ik te respecteren.”

“Ik heb een intentieverklaring ondertekend, waarin staat dat het de bedoeling is dat ik in 2006 voor Midland zal rijden. Het is niet van groot belang dat ik geld meebreng om te kunnen rijden, het team weet namelijk dat als ik in de Formule 1 stap er toch wel een grote interesse van Mexicaanse sponsoren zal komen,” aldus Dominguez tegenover autoracing1.com.

Het feit dat Dominguez het aanbod heeft afgewezen betekend een concurrent minder voor Robert Doornbos. De Rotterdammer, die net naast een racestoeltje greep bij Jordan, wil zich toeleggen op een rol als testcoureur.

Nancy Breebaart
F1News.nl

Loading