Doornbos bij laatste testsessie Minardi

[photo1]Na een periode van zes weken niet in een Formule 1 bolide te hebben gereden, reist Robert Doornbos deze week af naar Vallelunga om de Minardi PS05 verder te testen en een tweetal dagen vele passagiers in de two-seater te besturen. Aanstaande dinsdag zal Doornbos het Italiaanse team, dat onlangs is overgenomen door Red Bull, verder helpen met hun ontwikkelingsprogramma.

Bridgestone heeft woensdag de 4,085 kilometer lange baan nabij Rome gereserveerd om hun gasten rond te laten rijden door de Nederlander en slechts een dag later zal Doornbos relaties van zijn sponsor Muermans Group de rit van hun leven geven.

Robert Doornbos: “Het is altijd leuk om met de two-seater in actie te komen. Vorig jaar rond deze tijd heb ik mijn eerste kilometers erin gemaakt tijdens ook een evenement van Harry Muermans en natuurlijk heb ik afgelopen zomer nog Zandvoort op haar bodem doen schudden tijdens het DTM-weekend. Naast dit zal ik dinsdag het team verder helpen met hun ontwikkelingsprogramma. Ik kijk vooruit om weer plaats te nemen achter het stuur na een paar weken ‘vrij’ te zijn geweest!”

Robert Doornbos Media

Loading