Doornbos blijft zeker van zijn zaak

[photo1]Robert Doornbos liet vandaag in de Telegraaf weten nog altijd zeker van zijn zaak te zijn. De Rotterdammer hoopt binnen enkele dagen als Formule 1 piloot bij het team van Jordan te worden gepresenteerd.

“De bal ligt nu bij Jordan”, aldus Robert Doornbos. “We voldoen aan de financiële eisen van het team, meer kunnen we op het moment niet doen.”

Narain Karthikeyan liet gisteren al weten een contract voor Jordan te hebben. Doornbos maakt zich hier geen zorgen om: “Dit is voor mij echt geen reden om in paniek te raken. Ik ben nog steeds volop in de running voor een Jordan-stoeltje en ben er nog altijd positief over.”

“Neem van mij maar aan dat de coureurs die binnenkort op Silverstone mogen testen, ook in Australië achter het stuur zitten”, zegt Doornbos. “Zelf ben ik hard aan het trainen, eigenlijk is het enkel nog wachten op de definitieve beslissing. Verder resteert mij niks anders dan afwachten. Dat doe ik nu al vanaf de laatste Grand Prix van 2004, dus deze paar dagen kunnen er ook nog wel bij.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading