Doornbos verwacht spoedig duidelijkheid

[photo1]Robert Doornbos verwacht snel duidelijk te krijgen van de Formule 1 renstal van Eddie Jordan. De Rotterdammer en het team van Jordan hebben de onderhandelingen hervat nadat Doornbos noodgedwongen moest wachten omdat Jordan in gesprek was met het bedrijf Midland.

“De laatste weken hebben de gesprekken op een laag pitje gestaan, mede vanwege de gesprekken met Midland”, erkent zus en manager Madelon Doornbos in het Algemeen Dagblad “Ook als Jordan gaat samenwerken met Midland, is Robert heel duidelijk in beeld als coureur. En dan gaan we uit van het rijden van Grand Prix, niet van een rol als testcoureur.”

De vader van Robert Doornbos, ondernemer Rob Doornbos, voert inmiddels gesprekken met bedrijven over een mogelijke sponsoring van de coureur. Eerder besloten vastgoedonderneming Burgfonds en Muermans na gesprekken met Rob Doornbos zich aan Robert Doornbos te verbinden. De gesprekken tussen de 23-jarige coureur en Jordan verlopen goed, wel is duidelijk dat de Rotterdammer een grote buidel geld mee moet brengen om dit jaar te kunnen rijden.

“Het ziet er goed uit. We willen echter ook op de langere termijn goede afspraken maken. Een situatie zoals vorig jaar met Giorgio Pantano ontstond, willen we niet meemaken. En we willen verder kijken dan één seizoen. Het gaat wat ons betreft dus niet alleen om geld – het hele plaatje moet kloppen.”

Loading