De haven en de skyline van Miami (l) en de niet gevulde tribunes van het circuit op de vrijdag (r).
Volledig scherm
PREMIUM
De haven en de skyline van Miami (l) en de niet gevulde tribunes van het circuit op de vrijdag (r). © Getty Images / REUTERS

Lewis Hamilton zo lyrisch als het maar kan, maar is F1 in Miami geen parade voor rijke lui geworden?

met samenvattingZon, zee, racen en exorbitante luxe. In Miami wordt een duidelijk signaal afgegeven naar het klassieke Monaco. Voor de pracht en praal rondom de Formule 1 moet je tegenwoordig in Florida zijn, waar in de kantlijn ook de sport steeds meer wordt omarmd.

  1. Cynische Fernando Alonso ziet duidelijke fout Lewis Hamilton: ‘Maar hij is geen Spanjaard, dus krijgt geen straf’
    Met samenvatting

    Cynische Fernando Alonso ziet duidelijke fout Lewis Hamilton: ‘Maar hij is geen Spanjaard, dus krijgt geen straf’

    Voor Lewis Hamilton was het een sprintrace om snel te vergeten in Miami. Niet alleen eindigde de Mercedes-coureur buiten de punten, ook was hij de oorzaak van een soort kettingbotsing van auto’s in de openingsronde. Fernando Alonso was niet echt te spreken over die actie van de Brit en haalde vervolgens ook nog uit naar de wedstrijdleiding voor het niet geven van een straf.
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    140

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”