Druk programma voor Mark Webber

[photo1]Het programma van Mark Webber voor de Grote Prijs van Australië zit al vol. Webber zal een tour maken door Australië waarbij de fans de gelegenheid krijgen Webber op verschillende locacties te zien.

Webber zal veel voor het goede doel doen, op 5 maart begint de Australiër met een ontbijt in een ziekenhuis Brainwave. Webber doet al jarenlang veel voor het goede doel.

Webber zal ook Jaguar merchandise gaan veilen om geld te verzamelen voor het ziekenhuis. Ook worden er kaarten verkocht voor een meeting met Webber, alle opbrengsten gaan naar het ziekenhuis. Later die dag zal Webber meedoen aan de V8 Pitstop Challenge. Een wedstrijd die door Melbourne is georganiseerd. Na deze wedstrijd staat er een handtekeningensessie gepland.

[photo2]Op donderdag 6 maart is de fanclubdag van de Mark Webber Fanclub. Er komen zelfs fans van andere continenten om Mark Webber in levende lijve te zien.

Tijdens de Grand-Prix zal Mark Webber elke vrijdagavond en zaterdagavond op een podium nabij het circuit staan. Webber zal daar zijn verhaal vertellen en vragen van fans beantwoorden.