Dynabyte nieuwe partner Albers en Minardi

[photo1]Dynabyte, toonaangevend computerwinkelketen met vestigingen door heel Nederland wordt de nieuwe partner van Christijan Albers en het Minardi F1 team. Dit is tot stand gekomen door bemiddeling van GR8 Industries. Vanaf de race in Imola waar tevens de nieuwe Minardi PS05 zal worden gelanceerd zal het logo van Dynabyte te zien zijn op onder andere de helm, raceoverall van Christijan en raceauto’s van het Minardi F1 team. Dit voor het seizoen 2005, waarbij Christijan zal worden ingezet als ambassadeur van Dynabyte.

Christijan Albers: “Ik ben ontzettend trots dat wederom een toonaangevend bedrijf mij en Minardi gaat ondersteunen. Het motiveert mij nog meer om maximaal te presteren en het geeft aan dat Minardi de weg naar boven te pakken heeft”.

Milroy Distel, algemeen directeur van Dynabyte: “Wij hebben ambitieuze plannen. We volgen Christijan al een tijdje en denken dat hij ons perfect kan helpen met de verdere uitbouw van Dynabyte. Het is geweldig dat deze deal nog is rondgekomen net voor de lancering van de nieuwe Minardi. We verwachten veel van deze vorm van samenwerking en zijn overtuigd door de manier waarop de sponsors van Christijan het dit jaar aanpakken. Zeer professioneel. Het past perfect bij onze branche, waar kernwoorden als dynamiek, hightech en snelheid niet meer weg te denken zijn”.

Dynabyte is sinds 1985 de meest toonaangevende computerwinkelketen en is met haar 43 vestigingen de grootste van Nederland. Ook op internet is Dynabyte toonaangevend. In 2004 en 2005 won Dynabyte de prestigieuze Thuiswinkel Award. Dynabyte is een winnaar en deelt deze ambitie met Christijan Albers en Minardi, samen een perfect team.

Bron: Albers F1 Media

Loading