Ecclestone bluft?

[photo1]In de paddock op het circuit van Silverstone is nog niet iedereen er zeker van of de Engelse Grand-Prix vanaf 2010 daadwerkelijk naar Donnington al verhuizen.

Gisteren maakte de Formule 1 weliswaar bekend dat er een contract is getekend met het circuit van Donnington. Naar nu blijkt moet het circuit van Donnington 125 miljoen Euro bij elkaar krijgen voor de benodigde renovaties die voor 2010 moeten zijn afgerond.

De organisatie van Donnington Park liet in een persbericht weten dat er een grote investeerder is gevonden en dat verdere plannen binnenkort bekend worden gemaakt. Naast de grote investeerder lijkt het circuit nog enkele andere geldschieters nodig te hebben.

Volgens ingewijden op het circuit van Silverstone is het nog lang niet zeker of Donnington het geld wel op tijd bij elkaar kan krijgen. Ecclestone zou volgens deze speculanten de druk op Silverstone door middel van de deal met Donnington alleen gigantisch hebben opgevoerd.

Volgens Ecclestone zijn de geruchten onzin:
“Er is een contract getekend. Het circuit van Silverstone wilde de deadline, van dit weekend, 2 weken verleggen. Maar ze hebben al jaren niets meer voor elkaar gekregen, dus waarom zou ze het in 2 weken dan wel gelukt zijn?”

“Ze weten niet waar ze mee bezig zijn, het probleem is dat ze niet aan het zaken doen denken. Ik heb altijd gezegd dat de Britse Grand-Prix de deadline was en kijk ze waren niet klaar.”

“Het is niet persoonlijk, de Britse Grand-Prix zal in 2010 naar Donnington gaan, dat is 100% zeker.”

Loading