Een droom die waarheid word voor Vettel

[photo1]Voor Sebastian Vettel word zijn droom morgen waarheid, dan zal de 21-jarige Duitser vanaf Pole-Position starten. Met een tijd van 1.37.555 legde Vettel vandaag voor zichzelf en zijn team Scuderia Toro Rosso voor de eerste keer beslag op de Pole-Position.

“Ik maakte voor de kwalificatie wat grapjes met de monteurs, we zouden voor Pole gaan”, aldus Vettel. “Ongeloofelijk dat nu waarheid is! Ik had nooit verwacht dat het echt mogelijk zou zijn. En het is voor mijn team nog wel de thuisrace.”

“Wat kan ik zeggen. Ik heb altijd gedroomd van overwinningen en Pole-Positions in de Formule 1. Ik had nooit verwacht zo vroeg al een Pole-Position te kunnen behalen. Ik mag morgen opnieuw met de beste mee gaan vechten, fantastisch.”

Vettel is met zijn 21 leeftijdsjaren de jonge coureur ooit die Pole-Position behaald. Dit terwijl de Toro Roso coureur gisteren nog problemen kende: “Het ging gisteren helemaal niet naar wens, ik voelde me niet comfortabel in de auto. We hebben vannacht een aantal instellingen van de auto veranderd en vandaag ging het een stuk beter. In de kwalificatie waren de omstandigheden erg moeilijk, de baan was erg tricky en het zicht slecht. Maar mijn auto was gewoon erg goed. Ik had alle vertrouwen in de auto en kon daarom tot de limiet gaan.”