F1 Nieuws

F1 updates in Japan: Red Bull presenteert nieuwe onderdelen

F1 updates in Japan: Red Bull presenteert nieuwe onderdelen

5 april - 04:22
1

Voorafgaand aan de Grand Prix van Japan hebben acht van de tien teams nieuwe onderdelen gepresenteerd. Ook Red Bull Racing heeft een aantal updates voor Max Verstappen en Sergio Perez. Mercedes en Haas komen in Suzuka aan met lege handen.

Voor de Grand Prix van Japan heeft Red Bull drie updates mee. Het heeft nieuwe inlaten voor de sidepods en een aanpassing aan het oppervlak en rand van de vloer. Ook zijn er kleinere inlaten voor de remmen mee, deze zijn specifiek meegenomen naar Japan en zijn geen update.

Mercedes heeft geen updates mee naar Japan en ook Ferrari doet het rustig aan. De Italianen hebben een specifieke achtervleugel voor Suzuka en een vernieuwde achterwielophanging. McLaren heeft alleen een aangepaste koeling mee speciaal voor dit circuit en dus geen update.

Aston Martin presenteert de langste lijst bij de FIA Car Presentation, met vijf updates en een specifieke beam wing voor dit circuit. Aston Martin heeft vooral de vloer aangepakt. Daarnaast is er ook een update aan de diffuser en bovenkant van de sidepod. Alpine, Visa Cash App RB, Williams en Stake presenteren ook enkele updates, Haas is in Japan aangekomen zonder nieuwe onderdelen.

Alle updates voor de Grand Prix van Japan