Bilderberg gaat door met Albers

[photo1]Bilderberg Hotels & Restaurants zet de dit jaar gestarte samenwerking met autocoureur Christijan Albers ook in 2006 voort. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend op een bijeenkomst in Zeist, waar het contract werd getekend tussen Christijan Albers, de Christijan Albers bv en Bilderberg. De hotelgroep wordt ook in het nieuwe seizoen verantwoordelijk voor de ontvangsten tijdens persevenementen, trainingen en races.

Het contract met Christijan Albers werd ondertekend in het bijzijn van teammanager Colin Kolles van Midland Toyota F1, Peter Jan Rubingh van de CA bv en Dries van der Vossen, managing director van Bilderberg Hotels & Restaurants.

“We zijn trots dat we als Nederlands bedrijf een Nederlandse rijder kunnen ondersteunen in het verder uitbouwen van zijn carriere in de eredivisie van de autosport, de Formule 1. Christijan heeft in zijn eerste seizoen als ambassadeur voor het merk Bilderberg een superjob verricht en graag zetten wij de samenwerking voort”, aldus Dries van der Vossen.

“Afgelopen jaar heb ik regelmatig een pitstop gemaakt in een van de Bilderberg hotels waarna ik uitgerust en goed voorbereid aan de start verscheen. Ik ben blij dat Bilderberg mij blijft steunen en samen met mij de stap naar het team van Midland Toyota F1 maakt”, aldus Christijan Albers.

Bron: Christijan Albers Media

Loading