Bobbi ook in het FIA-GT

[photo1]Matteo Bobbi, testrijder van Minardi, zal dit seizoen ook in het FIA-GT kampioenschap uitkomen. Bobbi ondertekende een contract met het BMS Scuderia team.

Bij BMS Scuderia zal Bobbi een Ferrari 550 Maranello gaan besturen. Bobbi zal deze activiteiten combineren met zijn werkzaamheden bij Minardi. Bobbi zal dit jaar tijdens de Grand-Prix van Spanje, Monaco, Oostenrijk, en Italië op vrijdag in de derde Minardi uitkomen.

Bobbi reist morgen met Justin Wilson naar Australië. Beide coureurs zullen woensdag bij de presentatie van de Minardi PS03 zijn. Minardi kijkt momenteel of er nog een coureur is die vrijdag betaald wil rijden. Momenteel is het team nog in gesprek met Australiër James Courtney, er bestaat echter ook nog een reële kans dat Bobbi de seizoensstart mee mag maken.

“Ik ben vereerd dat ik deel mag uitmaken van zo’n prestigieus team met een hele rijke racegeschiedenis” aldus Bobbi. “Ik ken enkele van de circuits waar ik dit jaar zal op rijden, ik moet alleen nog wennen omdat ik alleen nog maar in single-seaters heb gereden. Ik wil het team bedanken voor deze prachtige kans die ik heb gekregen.”

Loading