Ecclestone overvallen

Bernie Ecclestone werd onlangs slachtoffer van een roofoverval, zo meldde het Britse krant “The Sun”! In gezelschap van zijn vriendin, Fabiana Flosi, werd hij woensdag jl. rond half elf ‘s avonds voor zijn huis in het Zuidwesten van Londen beroofd door vier dieven. Ecclestone is bij de aanval getrapt en geslagen en liep een hoofdwond op.

In het ziekenhuis viel de schade uiteindelijk mee, want Ecclestone ging enkele uren later weer aan het werk. De berovers maakten horloges en juwelen buit met een waarde van ca. 236.000 euro. Een bron van de politie deelde mede:

“Er bestaat geen twijfel dat dit met voorbedachte rade was met kennis van wie meneer Ecclestone is. De overvallers waren hard en toonden geen genade voor de slachtoffers. Ze moeten zo snel mogelijk gepakt worden”

Eerder in 1995 was Ecclestone ook al slachtoffer en ook voor zijn woning. Zijn toenmalige eega Slavica werd beroofd van een peperdure ring. Heel frappant daar Bernie in Brazilië nog zo grootmoedig zei dat, als je je sterk opstelt en geen zwakte uitstraalt je niet snel slachtoffer van overvallen zou worden? En an passant Button en de Sauber-crew uitmaakte voor zwakkelingen?

Ben benieuwd hoe Bernie Ecclestone nu naar die casus kijkt.

Loading