Friesacher heeft nog altijd niet betaald

[photo1]De manager van Patrick Friesacher, Thomas Frank, heeft bevestigd dat de sponsoren van de Minardi piloot nog altijd geen geld hebben overgemaakt. Frank maakte momenteel overuren om de rekeningen aan Minardi voor de Grand-Prix van Duitsland te betalen, garanderen dat hij kan betalen kan de Oostenrijker echter niet.

“Ik heb begrepen dat Minardi inmiddels contact heeft opgenomen met andere coureurs, dat is hun goede recht”, aldus Thomas Frank. “Ik maak overuren, ik bel me rot. Het geld is er helaas nog steeds niet, en het moet er toch snel zijn. We hebben wel een deel van het geld maar niet voldoende voor Minardi.”

“Mocht Doornbos het stoeltje van Friesacher overnemen dan ga ik bij Jordan informeren hoeveel het vrijgekomen derde stoeltje daar kost. Ik wil Patrick Friesacher kost wat kost in de Formule 1 houden. Maar laten we niet teveel op de zaken vooruit lopen, er is nog een reële kans aanwezig dat Friesacher in Duitsland gewoon in de Minardi zit.”

Doornbos en zijn manager hebben inmiddels bevestigd voor Minardi te gaan rijden mocht Friesacher vertrekken. Of Doornbos deze kans krijgt is onzeker. Paul Stoddart is altijd zeer royaal naar zijn coureurs toe, Friesacher behoord tot de Australiër zijn favoriete coureurs, mogelijk gunt Stoddart de Australiër nog meer tijd om zijn zaken op orde te krijgen.

Peter Gloudemans
F1News.nl